BLOC-Compromís per Palma denuncia que l’alcaldessa no compleix amb la convocatòria dels plens ordinaris

Després d’estar més de mig any sense convocar ple ordinari, al del passat mes d’agost l’alcaldessa havia anunciat un ple per a l’últim dilluns de trimestre, això és, a setembre, un fet que tampoc s’ha acomplit.

Xaro Frasquet: “demanem que complisca amb la seua obligació; i advertim que no permetrem que es torne a superar més temps del que estipula la llei. Estem a l’Ajuntament per a treballar pel municipi”.

La regidora-portaveu de BLOC-Compromís per Palma, Xaro Frasquet, ha explicat que al llarg d’este any l’alcaldessa ha inclomplit l’obligació de convocar els plens ordinaris del municipi, fins el passat 8 d’agost, quan per fi es va celebrar.

Segons Frasquet, “l’últim plenari ordinari havia sigut el 27 de novembre de 2012. Segons la portaveu, els plenaris s’havien de celebrar cada tres mesos, segons acord de plenari al principi d’aquesta legislatura, i també perquè és el període legal màxim que marca la llei. Tocava fer-ne un a febrer i un altre a maig. I no es van fer”.
El dia 8 d’agost de 2013, per fi, vam celebrar ple ordinari. Davant la pregunta de perquè no s’havien convocat els plenaris anterior, la senyora alcaldessa no ens va donar una resposta creible: “va ser un oblit, les comunions dels fills de regidors, reunions… No tornarà a passar”. “A partir d’ara farem plenari l’ultim dilluns de trimestre”, va ser la proposta d’Alcaldia.

Doncs bé, això significa que calia convocar-los a setembre, desembre, març, juny… El de setembre no l’ha fet. No sabem si voldrà començar la ronda en desembre!”, ha expressat amb malestar la regidora valencianista de Palma.

Des de Compromís “demanem que complisca amb la seua obligació; i advertim que no permetrem que es torne a superar més temps del que estipula la llei. Estem a l’Ajuntament per a treballar pel municipi, no podem anar deixant-ho de banda, ni des de l’alcaldia ni des de l’oposició”, ha conclòs Frasquet.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *