L’Ajuntament de Palma tanca el Facebook després de la denúncia de Compromís

Xaro Frasquet lamenta que no hagen tingut la dignitat de rectificar i anuncia una querella per injúries.

Fa uns dies, Compromís per Palma denunciava el que consideraven un ús partidista del facebook corporatiu de l’Ajuntament de Palma i, sobretot, unes entrada en què acusaven greument Xaro Frasquet, actual portaveu de Compromís, d’irregularitats en la justificació d’una subvenció municipal en la seua etapa d’alcaldessa del poble.

Compromís per Palma reclamava, immediatament, el dret a poder contestar en el mateix facebook municipal i enviava una nota per a la seua publicació, tot i advertint que, cas de no fer-se, mamprendria les accions legals pertinents.

Ara, el facebook municipal ha tancat, sense publicar la rèplica de Compromís.

Per a Xaro Frasquet “estem davant d’una mostra de covardia i de respecte democràtic de l’alcaldessa de Palma, que ha preferit tancar la pàgina abans que publicar la rectificació. És evident que no tindria la consciència molt tranquil·la”.

Tanmateix, Compromís per Palma i la seua portaveu Xaro Frasquet han declarat que “anem a presentar una querella per injúries ja que el facebook corporatiu em va acusar de cometre un delicte i si no rectifiquen al facebook ho hauran de fer davant d’un tribunal”.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *